воскресенье, 7 апреля 2013 г.

Для чого потрібна буферна стрічка в шафах купе


Чесно кажучи, не було б сенсу розповідати про буферної стрічці вам, шановні покупці шаф-купе, якби не один нюанс - не всі меблевики встановлюють буферну стрічку на розсувні двері.

Лінуються, чи розумієте! Економлять, чуйний «подзабівают» на забезпеченні комфорту для своїх клієнтів. Да ладно, комфорт! Людині, народженій в СРСР, не звикати до дискомфорту. Але коли мова йде про зниження якості меблів або про загрозу її функціонуванню, то тут краще з нами не жартувати. Бо, коли ти протягом року їж тільки чорний хліб і п'єш водопровідну воду, щоб зібрати трохи грошей на новий шафа-купе, то в своїх голодних чорно-білих снах, коли судома на мить відпускає зморщився шлунок, ти уявляєш, як цим шафою будуть після тебе користуватися твої діти, а потім і онуки.
Для чого потрібна буферна стрічка в шафах купе
Загалом, наша людина купує меблі не на рік-два, а на все життя з надією передати її у спадок. Бо кожен розуміє, що ще один рік на хлібі і воді може вже погано закінчитися. Я зараз говорю про людей, яких на пострадянському просторі більшість - про тих, хто власною працею заробляє «копійки», на які навіть поїсти нормально не можна. Хто змушений недоїдати і недосипати, щоб хоч щось відкласти собі на життя, на меблі, на відпочинок.



І ось, значить, накопичує людина гроші, щоб замовити шафу-купе. Відкладає по копієчці, ходить цілий рік тверезий і тут настає довгоочікуваний день - у його кімнаті встановили шафа купе. Встановити-то встановили, але буферну стрічку на вертикальні профілю не приклеїли. Ну, роздовбали попалися! Знаєте, серед меблевиків повно раздолбаев, яким на все наплювати, в тому числі і на те, що ви цілий рік просиділи на кефірі, щоб зібрати грошей на новий шафа купе.
Для чого потрібна буферна стрічка в шафах купе
І в результаті ось такого нехлюйства, ваші сусіди з жахом ховаються під ліжко, коли чують що доноситься з вашої квартири гуркіт двері, вдарилася у бічну стінку шафи-купе. А коли двері вдаряються один про одного при відкриванні, то ви відчуваєте легкі вздрагіванія в промежині, що передвіщають дуже швидкий вихід з ладу розсувної системи і пошкодження вертикальних профілів. Ну, і, звичайно ж, всередині вашої шафи купе буде завжди багато пилу - дрібниця, але, все одно неприємно.

Комментариев нет:

Отправить комментарий