воскресенье, 7 апреля 2013 г.

Якої довжини має бути полиці у шафі купе


Якої довжини ви хотіли б мати полки в шафі купе, в стінці або в кухонній шафі? Все залежить від призначення полиць і від того, що на них планується зберігати. Але часто, багато клієнтів виявляють максималізм, замовляючи величезні довгі полиці в меблевих конструкціях. Природно, повністю реалізувати всі свої фантазії, клієнт може тільки в меблів на замовлення. У статті, де розглядалася фабричні меблі, я пояснював, чим може загрожувати навіть незначна зміна розмірів серійної конструкції - це веде до істотного збільшення вартості виробу. Якщо ж ви замовите повністю нестандартну меблі, то більшість меблевих фабрик просто відмовляться її робити, а ті, які погодяться, «заламують» вам таку ціну, що ви скажете: «Ні вже, хай краще мені цю меблі зроблять на замовлення гаражники, ніж я її замовлю на меблевій фабриці за такі величезні гроші! »

Якої довжини має бути полиці у шафі купе
І ось тут починається найцікавіше. Якщо вам пощастить, і гаражний виробник меблів виявиться тямущим адекватним спеціалістом, тоді особливо переживати немає сенсу. Якщо ж вам попадеться безтолоч, яка готова покірно виконати будь-який ваш каприз, не думаючи про наслідки, тоді готуйтеся до проблем і труднощів. Які ж можуть виникнути труднощі, якщо полиці у шафі купе будуть неправильно спроектовані?

Перш за все, давайте згадаємо цю публікацію, де розповідається про те, як гаражники кріплять полиці в меблевих конструкціях. Якщо коротко, то кріплення полиць здійснюється виключно на конфірмати. У гаражної меблів ви не зустрінете пару: шкант і конфірмат - це можна побачити тільки у фабричній меблів.

За великим рахунком, відсутність шкантів в кріпленні меблевих полиць це не критичне явище, за умови, що гаражники з розумом підійде до проектування меблів. Треба розуміти, що кріплення полиць в шафах тільки на одні лише конфірмати значно знижує міцність і надійність такої конструкції. Будь-який розсудливий гаражники це прекрасно розуміє. І якщо виробник меблів бажає працювати довго і стабільно, то він не стане виготовляти виріб, який може розвалитися вже наступного ж дня.
Якої довжини має бути полиці у шафі купе
Є два фактори, що впливають на стабільність функціонування меблевих полиць в шафах - це довжина полиць і планований вага речей, які будуть на них зберігатися. Ці обидва фактори пов'язані між собою. Адже від величини полиць в шафі, залежить і те, яка кількість речей на них вдасться розмістити.

Також не прив'язуйтесь жорстко тільки до довжини полиць. Не забувайте і про другий факторі. Адже 700мм - це теж пристойна довжина. І на такий полиці можна зберігати як одяг, так і консервацію або якісь інші важкі речі. І якщо взяти до уваги відстійне якість ДСП деяких виробників, похибка при свердлінні отворів складальником корпусних меблів, то можна припустити, що при високих навантаженнях, навіть полку оптимальної довжини може не витримати і проломитися під вагою важких речей. Загалом, у таких випадках, я вам рекомендую посилити полиці у шафі купе меблевими куточками. Краще, як говоритися, спати спокійно і отримувати задоволення від життя, перестрахувавшись від несподіванок, ніж вирішувати нікому непотрібні проблеми зламаних полиць.
Якої довжини має бути полиці у шафі купе
Ось ми і розібралися, якої довжини повинні бути полиці у шафі купе та інших меблевих конструкціях. Тепер ви знаєте, на що треба звернути особливу увагу в процесі спілкування з виробником меблів на замовлення.

Комментариев нет:

Отправить комментарий