воскресенье, 21 апреля 2013 г.

Облаштовуємо спальню в мансарді


Наявність в будинку мансарди дає можливість облаштувати тут саму романтичну і приємну кімнату, так зробіть тут спальню. Звичайно, є деякі складності в тому, щоб спланувати спальню в мансарді, однак, за допомогою порад, зібраних в даній статті, ви впораєтеся з поставленим завданням без особливих проблем.

Як правило, мансардний поверх знаходиться під двосхилим дахом, в таких випадках спальні місця слід встановлювати у поздовжніх стін, враховуючи оптимальну відстань від підлоги до похилої площини стелі - воно має бути не менше 180-200 см.

Не прагніть, у що б то не стало зробити мансардну кімнату прямокутної, бажаючи "сховати" скати даху. Адже саме ця деталь надає чарівності мансарді. І, крім того, перепланування "з'їсть" додатковий простір. Тому, якщо ви шукаєте місце для обладнання великої шафи, краще виділити його за межами приміщення. До речі, в публікації: Як вибрати меблі для спальні, ви знайдете багато корисних порад з меблевим питань, в тому числі і з облаштування шафи.



Стиль інтер'єру, в якому можна оформити мансарду може бути різним, спирайтеся в цьому питанні на власні бажання. Тут буде відмінно виглядати і традиційний стиль, і сучасний, і стиль мінімалізм. Щоб відтворити в спальні традиційний стиль, заповніть її дерев'яними меблями, підберіть відповідні по тону шпалери і текстиль. Для тих, хто любить мінімалізм, підійдуть меблі найпростіших геометричних форм, а також стриманий декор і оздоблення приміщення - все це додасть інтер'єру вишуканий і сучасний вигляд.

Вибираючи колір для оформлення стін, враховуйте розміри спальні - якщо кімната невелика, краще зробити вибір на користь світлих відтінків, або навіть вибрати білий колір. Білий колір має дивовижну властивість робити навіть саму невелику кімнату візуально більш просторою і легкою. Пастельні відтінки аксесуарів і деталей інтер'єру ще більше підсилять це відчуття.
Облаштовуємо спальню в мансарді
Немаловажне питання при облаштуванні спальні в мансарді - як оформити балки. Який би колір ви не вибрали для балок, постарайтеся той же відтінок використовувати в якої-небудь деталі інтер'єру - наприклад, рамки картин або дзеркал, і тоді наявність балок буде гармонійно вписуватися в загальний інтер'єр. Найбільш ефектним буде оформлення в одній колірній гамі балок і підлоги. Також добре виглядатимуть темні балки і темні меблі на тлі білих стін, таке поєднання зробить приміщення свіжим і цікавим.

Якщо ж ви вирішили не фарбувати стіни, а клеїти шпалери, враховуйте ступінь освітленості мансарди - якщо освітлення неяскраве, намагайтеся не вибирати шпалери з великим малюнком, інакше під вечір, у сутінках, такий орнамент буде здаватися важким. А ось шпалери з м'яким малюнком створять у спальні атмосферу романтичності і спокою.

У тому випадку, якщо мансарда добре освітлена, можна пофарбувати стіни і стелю в один колір - вибирайте світлі відтінки. Якщо при цьому ви пофарбуєте білим двері, плінтуса і вікна, то додасте інтер'єру такі риси, як графічність і чіткість.

Ще один варіант оформлення стін - різні кольори для вертикальних і для похилих стін. Такий варіант практикується досить часто, і також має привабливий вигляд.

Мансарда одним своїм нестандартним виглядом спонукає експериментувати і пробувати щось нове в процесі створення інтер'єру, тому не обмежуйте себе ніякими рамками, і тоді спальня в мансарді стане справжньою перлиною вашого будинку.

1 комментарий:

  1. я абрам александр бізнесмен, який зміг оживити свій вмираючий лісозаготівельний бізнес за допомогою посланого богом кредитора, відомого як Бенджамін Лі, консультант з позики. Я проживаю в Єкатеринбурзі Єкатеринбург. ну ви намагаєтеся розпочати бізнес, розрахуватися з боргом, розширити існуючий, потрібні гроші для придбання поставок. у вас були проблеми, намагаючись забезпечити хорошу кредитну установку, я хочу, щоб ви знали, що містер Бенджамін проведе вас до кінця. це правильне місце для вас, щоб вирішити всі ваші фінансові проблеми, тому що я живий свідчення, і я не можу просто тримати це в собі, коли інші шукають спосіб бути фінансово піднятим .. позикодавець, використовуючи деталі, зазначені для того, щоб бути учасником цієї чудової електронної пошти: 247officedept@gmail.com або whatsapp / text + 1-989-394-3740.

    ОтветитьУдалить