суббота, 16 февраля 2013 г.

Безкаркасні дивани. Новинка в світі меблів

Безкаркасні дивани давно перестали бути дивиною або екстравагантним дизайнерським вишукуванням ... Сьогодні цей предмет меблів незмінно асоціюється з високим рівнем комфорту. Безкаркасні дивани здатні забезпечити повне розслаблення м'язів і гарантувати прекрасний відпочинок в приємній атмосфері. Особливості його конструкції, які визначаються відсутністю каркаса і наявністю м'якого наповнювача, що приймає форму тіла сидячого, одночасно роблять безкаркасний диван обов'язковим елементом інтер'єру в стилі хай-тек  для людей, звиклих цінувати спокій і затишок.


Безкаркасні дивани. Оболонка і начинка
Для того щоб безкаркасний диван був зручний і зміг служити вірою і правдою довгі роки, в ньому дотримується ідеальний баланс між оригінальним дизайнерським оформленням та інноваційними конструктивними рішеннями.
У «декоративної» категорії на перший план виходить практичність і безпека чохла-оббивки. Основою для нього найчастіше служать різні види тканин і шкірозамінник. Ці матеріали не втрачають свого блиску протягом довгих років, не линяють, не скочуються і не вицвітають навіть у складних умовах експлуатації. Окремі види покриттів навіть захищаються спеціальними складами від забруднень, які можуть залишити маленькі діти або домашні тварини.

Крісло-мішок - гідна заміна традиційному гарнітуру

Популярність безкаркасного крісла, виконаного у вигляді груші, воістину б'є всі рекорди ... І пов'язано це не тільки з незвичайним зовнішнім виглядом новинки, але і з її дивовижними експлуатаційними властивостями.

Сучасне крісло-мішок відрізняється:

• Високими теплоізоляційними властивостями. Крісло-мішок ідеально повторює кожен вигин тіла людини, тим самим нівелюючи можливість продування попереку на протягах, а його наповнювач - пінополістирол - прекрасно зберігає тепло. Це робить оригінальний предмет меблів воістину незамінним для дітей і літніх людей, які високо цінують комфорт і зручність.
• Міцністю. Строго кажучи, крісло-мішок взагалі не можна поламати ... Діти можуть грати з ним годинами безперервно, залучаючи в «доганялки» домашніх тварин. Все, що знадобиться зробити господарям після активного проведення часу, змінити чохол або доповнити набір пінополістирольних кульок - і крісло буде знову готове до експлуатації.
• Простотою обслуговування. Більшість елементів безкаркасних меблів можна з легкістю прати в машині на щадному режимі, решта - чудово переносять хімчистку. Якщо ж виникло бажання змінити чохли або насипати новий наповнювач взамін просевшего матеріалу, це можна зробити самостійно всього за кілька хвилин.
• вологостійкості. На крісло-мішок можна без побоювання проливати кави або інші напої - пінополістирольні кульки не вбирають вологу і чудово тримають форму, незважаючи на руйнівний вплив ззовні.

Комментариев нет:

Отправить комментарий