вторник, 4 сентября 2012 г.

Надувні меблі - матраци, ліжка і басейни

Вам набридли ці незручні крісла, незручні матраци, які не дають ефекту висипання, у вас проблеми зі спиною? Тоді ваш вибір просто зобов'язаний лягти на надувні меблі. Ефект після неї вас приємно здивує, також Вас здивує і вартість таких меблів.

  Надувні ліжка діляться на різні типи і розміри. Існує декілька стандартних розмірів, які варіюються від 80 сантиметрів завширшки. Під замовлення Вам можуть зробити різні розміри ліжка. Щоб надути ліжко Вам потрібно насос. Підійде і насос від машини, ножний або електричний, це вже Ваш вибір, в останньому випадку Вам не доведеться застосовувати ніяких фізичних зусиль. Також і надувні матраци Ви можете накачувати насосом.
Матеріал, з якого роблять надувні меблі, - це вініл. Для деякої меблів застосовують спеціальні обшивки, наприклад, для влагоустойчивості або для зміцнення самої конструкції, особливо це стосується надувних басейнів. Надувні басейни легко зібрати і надути, а з допомогою садового шланга Ви зможете наповнити його водою, розміри надувних басейнів також різні. Якщо Ви хочете купити басейн для дітей, то існують спеціальні маленькі басейни, які ще легше надути і наповнити водою. Для дорослих же є великі басейни, які варто розмістити у себе в саду. Каркасні басейни міцніші, але і збирати їх трохи довше. В районі 30 хвилин Ви зможете зібрати басейн і почати заповнювати його водою. З каркасними басейнами йде інструкція, по якій Ви зможете з легкістю зібрати басейн. Догляд за надувний меблями включає:
Перше - це те, що витирати меблі потрібно слабким мильним розчином, ні в якому разі не хімічними засобами, так як вони можуть пошкодити обшивку меблів.
Друге - це латання меблів, проводиться за допомогою круглих або овальних латок.
Перед використанням уважно вивчіть інструкцію, в ній буде написано, що можна, а що не можна.

  Вартість надувних меблів у порівнянні з іншими меблями просто мізерна. Чи варто Вам брати пластикові меблі, яка під вагою дорослої людини ламається, вибирати Вам, але надувна якісні меблі може витримувати колосальні навантаження. А після відпочинку на надувному ліжку або матраці, який Ви зможете брати з собою на природу, Ви відчуєте різницю між звичайними меблями, тим більше що після випуску повітря з меблів вона займає дуже мало місця і Ви зможете покласти її в комод або ще куди захочете.





Комментариев нет:

Отправить комментарий